ΠΩΣ ΝΑ ΒΑΨΩ ΤΗΝ ΜΠΑΝΙΕΡΑ ΜΕ ΣΜΑΛΤΟ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ?

ΠΩΣ ΝΑ ΒΑΨΩ ΤΗΝ ΜΠΑΝΙΕΡΑ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ?

Πώς να βάψετε λοιπόν την μπανιέρα μόνοι σας.?Αυτή είναι και μια απο τις βασικές ερωτήσεις του περισσότερου κόσμου που ψάχνει να βρεί μια οικονομική λύση για να κάνει την μπανίερα του να φαίνεται ξανά σαν καινούργια.

Κυκλοφορούν στο διαδίκτυο διάφορα υλικά τύπου σμάλτο για μπανιέρες ερασιτεχνικού τύπου για να μπορεί ο καθένας από εσάς να βάψει την μπανιέρα του..

Εάν θέλετε την συμβουλή μας καλό θα ήταν να μην το επιχειρήσετε να εφαρμόσετε αυτά τα υλικά μόνοι σας!Οι λόγοι απλοί και θα προσπαθήσουμε να σας τους εξηγήσουμε όσο πιο απλά και σύντομα μπορούμε.

Όπως είπαμε λοιπόν στην αρχή του διαλόγου μας τα χρώματα που κυκλοφορούν στο εμπόριο ειναι ερασιτεχνικόυ τύπου για να μπορούν να εφαρμόζονται εύκολα απο τον καθένα.

Αυτ'ο όμως συνεπάγεται ότι ουσιαστίκά είναι απλά χρώματα τα οποία δεν ειναι ρητίνες με αποτέλεσμα με τα πρώτα ζεστά νερά,απορρυπαντικα και τις υγρασίες να αρχίσουν να ξεφλουδίζουν και να κιτρινίζουν απο τους πρώτους κιόλας μήνες με αποτέλεσμα και μεγαλύτερη ζημία να κάνετε στην μπανιέρα σας και να ξοδευέσετε αδίκος τα χρήματα σας.!

Πέρα των παραπάνω να έχετε υπόψη ότι το να πάρουμε ένα χρώμα σμάλτου ακόμη και να είναι το καλύτερο της αγοράς που να υπόσχεται ότι μπορεί να κάνει θαύματα στην μπανιέρα σας,θα πρέπει να γνωρίζεται ότι θα πρέπει να προηγηθεί μία σειρά ενεργειών προετοιμασίας της μπανιέρας ώστε για να δέσουν σωστά τα υλικά στην επιφάνειά της.Παρακάτω σας παρουσιάζουμε βήμα πρός βήμα όλες τις απαρραίτητες ενέργειες σωστής προετοιμασίας.

Μάθετε περισσότερα εδώ