επισμαλτωση μπανιερας,επισμαλτωσεις τιμες,επισμαλτωσεις μπανιερας αθήνα

ΣΜΑΛΤΟ ΜΠΑΝΙΕΡΑΣ ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΒΑΨΙΜΟ ΜΠΑΝΙΕΡΑΣ

Εφόσον έχεις επιλέξει την εφαρμογή της επισμάλτωσης για να ανανεώσεις και να ανακαινίσεις το μπάνιο σου τότε θα πρέπει να δώσεις μεγάλη προσοχή στην μέθοδο,τα υλικά και τον επαγγελματία που θα επιλέξεις για την εφαρμογή.

Υπάρχουν πολλά είδη βαφής μπανιέρας με διάφορα υλικά και διάφοροι τεχνίτες που υπόσχονται διάφορα τα οποία άλλες φορές ισχύουν και άλλες όχι.Ας δούμε λοιπόν τα είδη επισμαλτώσεων τα οποία κυκλοφορούν στο εμπόριο και τι ακριβως ισχύει για αυτά και να τα αξιολογήσουμε μαζί!

  • Βάψιμο μπανιέρας τύπου βάψε μόνος σου την μπανιέρα με σπρέι εμπορίου ενός συστατικού.Τιμή υλικού 6-11 ευρώ
  • Βάψιμο μπανιέρας τύπου βάψε μόνος σου την μπανιέρα με 2 συστατικών χρώμα σμάλτου χωρίς υπόστρωμα πρόσφυσης.Τιμή υλικών 25-45 ευρώ αναλόγως την ποιότητα.Δεν υποστηρίζεται από την εταιρία μας λόγω αμφιβόλου ποιότητας.
  • βάψιμο μπανιέρας με σμάλτο 2 συστατικών τύπου βάψε μόνος σου την μπανιέρα με εφαρμογή ασταριού .Τιμή υλικών 75 ευρώ μαζί με το αστάρι.Δεν υποστηρίζεται από την εταιρία μας λόγω αμφιβόλου ποιότητας.
  • Επισμάλτωση μπανιέρας με επαγγελματικού τύπου σμάλτο χωρίς υπόστρωμα πρόσφυσης από εξειδικευμένο τεχνίτη.Τίμή υλικών & εφαρμογής 80-100 ευρώ.Δεν υποστηρίζεται από την εταιρία μας λόγω αμφιβόλου ποιότητας.
  • Επισμάλτωση μπανιέρας με επαγγελματικού τύπου σμάλτο με υπόστρωμα πρόσφυσης από εξειδικευμένο τεχνίτη.Μάθε ΕΔΏ τιμές & αντοχές υλικού πάρε προσφορά
επισμαλτωσεις μπανιερας Αθήνα,επισμάλτωση μπανιέρας,Βαφή μπανιέρας